.

Как да отглеждаме пчели на балкона?

Можем ли да ги превърнем в "домашни любимци" и така да помогнем за спасяването на планетата? Гости по темата са Трифон Михайлов и Петър Петров

Коментирай

Коментари

публикувай
  • Soren

    Идеята е малко много ексцентрична. Отглеждане на пчели заради самите пчели. За добив на мед и дума не може да става. Авторите на проекта непрекъснато повтарят, че в големия град няма пестициди, но забравят за замърсения от фини прахови частици софийски въздух. Тези замърсители неизбежно ще попаднат в кошера чрез събрания от пчелите цветен прашец.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта