.

Как се вземат матури в училище в Ихтиман?

Коментирай

Коментари

публикувай
 • kardjeva

  не съм от тоз град ама сестра ми отскоро живее там и виждам колко прости хора има срамота е:

 • kardjeva

  Излизат прости...ки и крадци, какви да излизат. Последните няколко години

 • dei13

  Министерството на образованието да не си измива ръцете с коментари от типа "Няма доказателства", защото има свидетели /аз също съм една от потърпевшите и знам много неща!/ и лесно могат да се намерят доказателства!! Порочната практика - да си затварят очите пред очевидното - трябва да спре един път завинаги! А тази "директорка" е известна в града с "набезите си" в училището, както и на нейния мъж, който многократно източва пари от там под една или друга форма! Браво на Гергана и Лозинка! От всички само те се изправиха да кажат истината, но трябва повече да се проучи, защото не е само това - това е капка в морето, което е там!!!!

 • DANI1475

  От това училище излизат не само неграмотни но и по .......

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта