.

Приключенията на една стюардеса

Златина Кожухарова-Йосифова е посетила над 70 държави. Щастливо омъжена е за свой съученик от началното училище

Сейшелите е най-прекрасното място на света и затова решихме с моя любим да се оженим именно там. С него се познаваме от над 20 години, бяхме съученици още в началното училище, а след това и в гимназията.

Отказах се да бъда стюардеса, защото тази професия изсмуква всичко от теб. Зад хубавата фасада има много безсънни нощи и тъга по близките. Живях три години в Доха, където все пак културата е доста по-различна от Европа. В един момент явно се наситих да обикалям света, а и ми липсваше съпругът.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта