.

Защо Иван Иванов избра точно Камелия за свой ментор в „Гласът на България“

Докъде се простират мечтите на 16-годишния ученик от Горна Оряховица

Иван Иванов се занимава с музика от 10 години. През 2011 г. той ни представя на детската „Евровизия” и завършва на осмо място. В момента е част от състава „Нова музика”.

„Много съм благодарен на моя вокален педагог Аделина Колева. Тя откри таланта ми... Избрах Камелия за мой ментор в шоуто, защото тя първа се обърна” – споделя Иван.

Бащата на Иван искал да го прави футболист, но вместо топка се наложило да му купи китара. Талантливият младеж учи в паралелка по икономика в училището, където баща му е директор, а майка му преподава химия и физика.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта