.

"Живот на село": Да оставиш нощния живот в Санторини, за да отглеждаш малини в България

Александър Нанов се занимава с биопроизводство и отглежда около 50 декара малини

Александър Нанов, биопроизводител от Самоков:

През последните 10 години работих на остров Санторини, може би едно от най-красивите места на земята. Тайничко жадувах да се прибера, защото не се чувствах щастлив. Бях като робот – спане, работа, спане, работа.

Мои приятели от дълги години се занимават с малини и това бе една от причините да се захвана точно с този бизнес. В момента отглеждам около 50 декара малини. Денем и нощем мисля за малините и вкъщи дори ме се карат, че се вманиачавам.

Виждам в насажденията вредители, но засега не използвам препарати за унищожаването им. Така реколтата е по-малка, но пък е чиста.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта