.

Осман Октай: Турция е на ръба на гражданската война

Той гостува в "Шоуто на Слави" на 17 април

Коментирай

Коментари

публикувай
  • babaji

    Ако някои там си мисли че ще е добре да замени Слави с Комиците,ще бъде неприятно изненадан от реитинга.Успех

  • anatoliy_f

    Тази вечер пак е свалено "Шоуто на Слави" , след като се заговори на висок и ясен глас, че има сериозна цензура в друга телевизия, БТВ не закъсня и силната ръка на управляващите се стовари към новият мениджмънт на БТВ. Резултатът е видим и това шоу надали ще е същото ако въобще има излъчвания.Много политически ренегати се уплашиха от намеренията на Слави Трифонов и решиха да го смачкат и стъпчат ,нещо което в нашата най-нова история вече се е случвало много пъти.Телевизията БТВ е като рупор на тези бездарни политически недоразумения и разчистването на неудобните вече започна... какво следва? ще разберем в следващият епизод.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта