.

Шоуто на Слави - 11.09.2015 (1 част)

Коментирай

Коментари

публикувай
  • acquarius

    "Есен, есен, умиращ сезон"... Виж ти и Слав можел да реди и рими, не само смешки... :-))) Не знам какви са неговите рими днес, но моите са "Звездни...", моля: ЗВЕЗДНИ РИМИ Звездите в рими превръщам. Редя ги в стиха си бодлив. Убождам се! Кървя ,не плача! Очите са сухи от чакане. До скоро блясък в тях струеше и влажни бяха от любов. От твоята любов прелята в мен събуждах се щастлива всеки ден. Сега е пусто без теб и празни мрежи от мисли заплитам. Желязни обръчи стягат ме здраво, яростно блъска кръвта ми във вените. Викам от болка, но пак не плача. Плаче само сърцето, несвикнало с толкова срещи, раздели И чакам отново... Изгрева... слънцето Да съмне... Да се върнеш... Върви босонога по пясъка една жена самотна, посребрена от чакане. (Я. Райкова)

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта