.

Шоуто на Слави - актьорски изпълнения (13.03.2018)

Гледайте цялото предаване на bTV Plus

Делян Пеевски:
Срамуваш ли ме? Кога ме е било срам? Аз шеф на ДАНС щях да стана, без да ме е срам от 6-месечните народни хора по улиците. Благодарение на мен нацията остана здрава, защото тогава се разхождаше по улиците, дишаше чист въздух и им се отваряха дробовете за моите цигари. Благодарение на мен тогава се пееха твоите песни „Нема такава държава“, „Боят настана“... Един вид аз съм те рекламирал.

Дай сега 5 лева и 90% от шоуто. Иначе ще кажа на Гинка да ти спре тока. Не ме изнервяй! Ще кажа на моите медии да твърдят, че следващият месец не е април, а август. И че ти не си Слави, а Беновска. Да те видя какво ще обясняваш.

Вече нямам медиен апетит. Нямам интерес към предаването „Бразди“ по БНТ, макар че може и да не е вярно. Защо тогава изпратих Кошлука в БНТ?

Ходеше ми се на „Оскар“-ите, за да кажа „Благодаря, мамо! Благодаря и на моите продуценти от ДПС. Искам да благодаря и на Гинка за поддържаща роля. Да благодаря за вдъхновението на човека с мустака от Белград, който ми остави всичко напълно доброволно. Тази награда е за всички българи, които през КТБ инвестираха в мен. Най-вече искам да благодаря на Харви Уайнстийн и на Цацара, че не ми посягат.

***

Седларов-син:
Чувствам се като Делян Пеевски. Никой не ме харесва, ама правим пари. За 8 март продавах картички за майки джендъри. Те са двустранни – от едната страна се слага снимка на майката с детето, а от другата – снимка на майката от казармата.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg

Коментирай
публикувай
  • partizan_43

    #Memo : За фина(н)сирането на Свирките , Оскарити на ЧЕЗ с ОШШШФОРКИТЕ , ам'ся ко праим с Лостовете на Патриарсите, ЛИФТОВЕТЕ , ПИСТИТЕ и падането на правителството на Борисов 1 през 2013 ? - Полезно ще е да се върнем на изтеклите документи от Панама-Гейт в Британските таблоиди и т.н. Също така полезно ще е да се провери връзката на емблематичният български ски курорт Банско с Кипърските банки и т.н. И прочие, RCB Cyprus said it could not disclose information about its clients. It said that in October 2013 it had “refined its strategy”. It had opened a branch in Luxembourg, received a new investor, and was now under direct European Central Bank supervision. Given this, it was “utterly unfounded” to suggest the bank was a “pocket” for top Russian officials. The bank said it had voluntarily submitted the allegations to Cyprus’s money-laundering authority. The auditor PwC Cyprus said it had audited RCB’s accounts but that it did not provide services to Sandalwood. Източник : https://www.theguardian.com/news/2016/apr/03/panama-papers-money-hidden-offshore