.

Шоуто на Слави - Гостува Стела Арищиева (20.04.2017)

Гостува Стела Арищиева за филма за българското училище "Христо Ботев" в Ню Йорк

Коментирай

Коментари

публикувай
  • KrasimirDonev

    Какво мислите за това, аз нямам думи от 2012 до 2017 г. без права, а плаща ме здравни вноски на Българската държава, а правосъдието го няма никакво ... Май по Бира и водка трябва нещо тука да се напия само да ви прочета закона ... Та той закона така ли се подиграва да плащаш имаш право ама да получаваш е строго забранено ... http://krasimirdanailovdonev.alle.bg/ http://krasimirdonev13.alle.bg/ Много поздрави на http://www.admincourtsofia.bg/ - Административен съд София-град http://www.sac.government.bg/ - Върховен административен съд Що за подигравка с българските граждани е този закон ...

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта