.

Специалното издание на „Шоуто на Слави“ - 3 март 2016 г. (1 част)

Коментирай

Коментари

публикувай
  • MinerAL

    Ех Слави, Слави ! Това ( не)-Учиндолци сте Голяма Хипербола. Загинали 200 000 души = 41 200 000 кости, 1 200 000 литра кръв ! Ако това е истина, при 20 % загинали от руската имперска армия , това прави 1 000 000 щика; Ако са загинали повече от 20 % - това не е никаква армия, а дружина учиндолски чавдарчета. При такава голема руска армия, османците щеха да бегат като дявол от тамян и нямаше да има 19 февруари ( 3 март ) 1878 год, а некоя друга дата от 1877 година. И немаше да броим 138 години, а 139 години. 200 000 загинали само на Дунавския фронт., а колко са загинали на Кавказкия. А проф. Божидар Димитров казва, че на двата фронта са участвували около 190 000 щика. А наистина освобождението има цена с реално физическо измерение : - Северна Добруджа дадена на Румънците за това, че Руската Империя си взима от тях, без да ги пита, Южна Бесарабия. Куриозното е, че тогава Румънците НЕ СА ИСКАЛИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА. - на Сърбия се дава Нишката област. Защо ли. - през 1883 година, българския Княз Александър I - е издал Указ, с който се разпорежда да се платят около 11 милиона рубли и 43 копейки на Руската империя. По тогавашния, а не днешния, курс на рублата това число е представлявало около 32 000 килограма злато. Чети, Чети Слави. И мисли, когато четеш ! Иначе всека *** ще те излъже. А иначе, за музиката и песните, които всички от " 7/8 " правите, ШАПКА ВИ СВАЛЯМ И ДО ЗЕМИ СЕ ПОКЛАНЯМ. Продължавайте да свирите и пеете!

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта