на живо

Боримиров: Изплатили сме всичко на Стоилов, това може да се види документално (ВИДЕО)

Спас Русев: Мъри ме разочарова

Боримиров: Изплатили сме всичко на Стоилов, това може да се види документално (ВИДЕО)

Спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров заяви след проведеното заседание на Управителния съвет на клуба, че лицензът не е застрашен, защото "сините" не дължат нищо по договора на Станимир Стоилов.

"Знам, че договорът на Станимир Стоилов е приключил 2008 г. "Левски" каквото е трябвало да изплати, всичко е изплатил по договор. Не мога да коментирам други неща. Не е застрашен лицензът. Ние към Станимир Стоилов всичко сме изплатили. Това може да се види документално", заяви Боримиров.

Вчера бившият наставник на "Левски" подаде официална жалба до Лицензионната комисия към Българския футболен съюз, в която призова да не бъде издаден лиценз на ПФК Левски АД за сезон 2017/18, тъй като клубът не е изплатил полагащите му се възнаграждения.

Собственикът на "Левски" Спас Русев остана неприятно изненадан от решението на Станимир Стоилов да се обърне към Лицензионната комисия на БФС.

“Изумен съм! Най-малко съм очаквал от Станимир Стоилов подобно поведение. Действията му са странни, като се има предвид, че всички сме запознати с финансовото състояние на "Левски" и правим и невъзможното клубът да се стабилизира. По-голямата част от кариерата на Стоилов е преминала на “Герена”. Очаквах от него да прояви разбиране в този тежък за клуба момент. Разочарован съм от постъпката му”, каза Русев пред БЛИЦ.

Тагове: