на живо

Георги Иванов обвини Херо в лъжа (ВИДЕО)

Скандалът между спортния директор на "сините" и Димитър Димитров продължава

Георги Иванов обвини Херо в лъжа (ВИДЕО)

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че е обиден и огорчен от начина, по който Димитър Димитров отказа да поеме Левски. Ръководителят отрече твърденията на бургаския специалист, че между двамата е липсвала комуникация, както и че Димитров не е бил уведомяван за това кои футболисти ще бъдат освободени през зимната пауза във футболното ни първенство.

"Ако Димитров е казал, че не съм му вдигал телефона, значи е голям лъжец", заяви Георги Иванов пред медиите преди традиционния приятелски мач по футзал между Левски и Левски София - Запад.

Спортният директор заяви, че Димитров не е представял списък с играчи за привличане, дори и след пътуването си до Холандия през октомври на разноски на клуба. Именно тогава бургаският специалист е отказал да живее в апартамент в столицата, също платен от клуба, за да може да следи отблизо процесите в отбора.

"Аз съм спортен директор на Левски и няма защо да обяснявам на Херо какво се случва в клуба. Ако той искаше, щеше през октомври да бъде на "Герена" и да следи процесите, които се случват и най-вече да се запознае с качествата на футболистите, а не по телевизията да гледа мачове на Левски и да казва кои трябва да останат и кои да си ходят", добави Иванов.

Той сподели още, че преговаря с няколко специалисти за треньорския пост. Според слухове най-близо до подпис със „сините” е бившият наставник на Лудогорец Стойчо Стоев, но сред вариантите има и чужденци. Развитие около ситуацията се очаква следващата седмица.

Вижте цялото изказване на Георги Иванов в прикачения видео файл.