Ани Цолова, Виктор Николаев и Лора Крумова - водещи на изборните студиа на bTV

На 15 октомври проследете дебата между трите двойки с най-големи шансове за победа на президентския вот

Реклама

В деня на президентските и местните избори, 23 октомври, програмата на bTV, посветена на отразяването на двата вота, започва в 8 ч., когато извънредно ще стартира предаването "Тази неделя”. Студиото с водещ Лора Крумова ще продължи три часа - до 11 ч.

Изборното студио с Ани Цолова и Виктор Николаев "Изборът Х”, което ще се излъчва пряко от НДК, започва в 18 ч. по bTV. Заедно с политиците - герои на деня, събеседници на водещите ще бъдат политолози, експерти и популярни лица от екрана, включително звезди от сериалите на bTV.  

С преки включвания от 6 града в страната развоя на събитията ще следят репортерите на bTV Вяра Деянова, Антон Хекимян, Иван Георгиев, Миролюба Бенатова, Константин Караджов, както и Генка Шикерова и Габриела Наплатанова, които се връщат от отпуск по майчинство. От виртуалното студио на bTV с най-актуалните прогнози и резултати ще се включва водещата Виктория Петрова.

Седмица по-рано, в събота, 15 октомври, единствено пред зрителите на bTV едни срещу други в телевизионен дебат ще се изправят трите двойки с най-големи шансове за победа на президентския вот - Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, Ивайло Калфин и Стефан Данаилов, и Меглена Кунева и Любомир Христов. Дебатът започва в 19.30 ч. пряко по bTV. Очакваме въпросите ви към тях тук >>>

Освен в ефира на bTV, подробна информация и всички гледни точки за предизборните кампании и деня на вота зрителите могат да открият на специалния сайт на bTV - izbori.btv.bg. Програмата на bTV, посветена на отразяването на изборите, ще се излъчва пряко и в ефира на bTV Radio на честота 101.1 FM в София.