.

Кристина Баксанова с награда на Българския лекарски съюз

Призът бе присъден за най-добро и безпристрастно отразяване на здравните теми

В деня на българския лекар репортерът на bTV Кристина Баксанова получи годишната награда от Българския лекарски съюз за целенасочената си работа в областта на здравеопазването. Призът бе присъден за най-добро и безпристрастно отразяване на здравните теми в телевизионния ефир.

Кристина Баксанова отразява процесите в здравната система повече от 10 години и следи спазването на правилата и на правата на пациенти и лекари. Много нейни репортажи са помогнали за разрешаване на здравни казуси.

Коментирай
публикувай
 • Vladko

  Г-жо Баксанова,а защо на пазара се предлагат само десни пилешки бутчета?Вярно ли е това,че в левите се инжектирали хормони за по-бързо угояване на пилетата и те посинявали? Ако е така, какво правят с левите бутчета?Едва ли ги изхвърлят,може да отиват за колбаси? Това твърдение ми се вижда логично,като имаме предвид,че обикновено цената на бутчетата е по-ниска от тази на цяло пиле!? Поздравления за наградата!

 • saturn204

  Честито, браво, Криси!

 • Г-жо Баксанова,а защо на пазара се предлагат само десни пилешки бутчета?Вярно ли е това,че в левите се инжектирали хормони за по-бързо угояване на пилетата и те посинявали? Ако е така, какво правят с левите бутчета?Едва ли ги изхвърлят,може да отиват за колбаси? Това твърдение ми се вижда логично,като имаме предвид,че обикновено цената на бутчетата е по-ниска от тази на цяло пиле!? Поздравления за наградата!

 • Честито, браво, Криси!

 • NikolaS-M

  Честито, браво, гордея се, че Криси ни беше преподавател по ТВ във факултета!

 • Честито, браво, гордея се, че Криси ни беше преподавател по ТВ във факултета!