bTV Action ще излъчи двубоя между „Левски" и „Милан" в чест на Гунди

Мачът ще се играе на 11 август, на Националния стадион „Васил Левски“, студиото ще започне в 19:00 ч.

Реклама

Двубоят между „Левски" и „Милан" в чест на 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов-Гунди ще бъде излъчен пряко по bTV Action и онлайн на Voyo.bg.

Мачът ще се играе на 11 август, на Националния стадион „Васил Левски“. Студиото ще започне в 19:00 ч., а гости ще бъдат бивши съотборници на легендарния нападател. Ще има и специални материали, посветени на живота и кариерата на Гунди.

Милан” е носител на 7 трофея от Шампионската лига, 18-кратен шампион и 5-кратен носител е на Купата на Италия. С гранда от Милано е свързан и един от най-ярките моменти в кариерата на Георги Аспарухов, загинал в катастрофа през 1972 г., но останал завинаги в сърцата на привържениците.

През 1967 г. двата тима играят 1/16-финал в турнира на носителите на национални купи. „Левски” губи с 1:5 в първия двубой, а във втория стига до престижно равенство 1:1 пред 50 000 зрители на „Васил Левски”.

Една от изненадите на събитието ще бъде холограма на Гунди, който на 11 август ще „стъпи" на терена в предстоящия двубой. Това ще се случи за първи път на спортно събитие в България и технологично е изключително трудно. Достигането на максимално качество на триизмерния образ е сложна задача, с която се е заел специално подбран екип от международни специалисти.

Последни

Реклама