Четвъртфиналистите в Лига Европа влизат в оспорвани битки в каналите на bTV Media Group на 10 и 11 август

Интер, Байер Леверкузен, Шахтьор и Базел ще търсят мястото си на полуфиналите в ефира на bTV Action и на VOYO.BG

Реклама

След оспорваните битки от осминафиналите в Лига Европа, вече са ясни и четвъртфиналните двойки. От тази фаза до финала на 21 август победителите от елиминационните двойки ще се излъчват в един мач на неутрален терен в Германия, а зрителите на bTV Action и онлайн платформата VOYO.BG ще могат да се насладят на футболния празник, който обещават срещите Интер - Байер Леверкузен и Шахтьор Донецк – Базел.

След победата си с 2:0 срещу Хетафе и след три поредни отпадания на осминафинал през последните години, един от основните фаворити за трофея в Лига Европа – Интер, ще се изправи срещу отбора на Петер Бос в преследване на мечтата си за триумф в надпреварата. Италианският вицешампион няма поражение в последните си 9 мача, но въпреки това турнирът остава последен шанс за „нерадзурите“ да вдигнат купа през настоящия сезон. Дали тимът на Антонио Конте ще продължи победния си ход или „аспирините“ ще изненадат съперника си на терена – зрителите ще научат този понеделник от 21:45 ч. в ефира на екшън канала на bTV  и на VOYO.BG. Коментатор на сблъсъка ще бъде Борис Касабов.

Във вторник часът и мястото на телевизионната среща са същите, само че един срещу друг ще застанат Шахтьор Донецк и Базел. Украинският гранд спечели реванша си с Волфсбург с 3:0 на родна земя и няма никакво намерение да отпуска педала на газта. Базел пък се класира напред след минимален успех с 1:0 в мача-реванш с Айнтрахт Франкфурт на стадион "Санкт Якоб Парк". Сега момчетата на Марсел Колер са готови да прекъснат победната серия на украинския си противник , записал най-много поредни срещи без поражение в световната история – а дали ще успеят, зрителите ще разберат от коментара на Даниел Хърлев.

Точно в полунощ на 11 август по bTV Action ще се излъчи и специален обзор с водещ Петър Мисов на всички сблъсъци от четвъртфиналите на турнира с най-интересното и от останалите два двубоя в тази фаза: Манчестър Юнайтед – Копенхаген и Уулвърхемптън – Севиля. Полуфиналите на Лига Европа ще се състоят на 16 и 17 август, а финалът ще бъде на 21 август в Кьолн.

Последни

Реклама