Финалите на UEFA - ексклузивно в каналите на bTV Media Group

Финалите на европейските турнири завладяват каналите на bTV Media Group, които и тази година ще бъдат домакин на решителните битки

Реклама

Финалът на Лига Европа ще бъде излъчен пряко от Севиля в сряда (18 май) от 22:00 ч. в ефира на bTV Action. Срещата между германския Айнтрахт Франкфурт и шотландския Рейнджърс ще бъде достъпна и на онлайн платформата VOYO. Специалното студио с водещ Иван Боянов ще започне в 21:00 ч. Коментатор на двубоя е Явор Кръстев, а специален пратеник на стадион „Рамон Санчес Писхуан“ – Станимира Атанасова.

Футболните страсти са гарантирани и на 25 май (следващата сряда), когато предстои големият финал на най-новия клубен турнира на UEFA – Лига на конференциите. Двубоят между Рома (Италия) и Фейенорд (Нидерландия), който ще се проведе в албанската столица Тирана, също ще бъде излъчен от 22:00 ч., пряко по bTV Action и на VOYO. Водещ на студиото ще е Валери Генов, коментатор – Никола Кацаров, а специален пратеник в Албания ще бъде Калоян Кюркчиев.

Финалът на Шампионска лига между Ливърпул и Реал Мадрид – два отбора със славна история в спор за най-ценното клубно отличие, ще бъде на стадион „Стад дьо Франс“ в Париж на 28 май (събота) от 22:00 ч. и ще се излъчи пряко по bTV Action и на VOYO. Слушателите на bTV Radio също ще имат възможност да проследят решаващата битка в реално време. Водещи на специалното студио, което започва в 20:30 ч., ще са Флорина Иванова и Иван Боянов, а коментатор – Борис Касабов. Специални пратеници във Франция ще бъдат Валери Генов и Деси Минчева.

Последни

Реклама