Лига Европа се завръща в каналите на bTV Media Group със зрелищни реванши от осминафиналите

Футболните страсти във втория по значение европейски клубен турнир превземат ефира на bTV Action, RING и VOYO.BG на 5 и 6 август

Реклама

Дългоочакваната новина за футболните фенове в България и по света е вече факт – фаворитите за трофея в Лига Европа отново ще се изправят едни срещу други на живо в каналите на bTV Media Group - bTV Action, RING и онлайн платформата VOYO.BG.

След като пандемията от коронавирус прекъсна втория по сила футболен турнир на Стария континент, тази сряда, 5 август, Копенхаген ще посрещне новия шампион на Турция – Истанбул Башакшехир. Датчаните нямат право на грешка, след като в първия мач допуснаха Eдин Вишчa да реши срещата в полза на турския тим с единствен гол от дузпa. Сблъсъкът започва точно в 19.55 ч. по bTV Action с коментара на Петър Мисов.

В същото време, но в ефира на RING, Шахтьор ще опита да направи финалната крачка към класирането в следващата фаза. Украинският тим записа ценен успех с 2:1 като гост на Волфсбург в първата среща и сега „вълците“ трябва да дадат максимума от себе си, за да извоюват победа и да продължат напред. Ще успеят ли – зрителите ще научат от коментара на Борис Касабов.

Битките от турнира продължават и в четвъртък, 6 август. От 19.55 ч. зрителите на bTV Action ще могат да се насладят на най-интригуващия сблъсък от осминафиналната фаза: рекордьорът по трофеи в турнира Севиля срещу намиращия се в отлична форма Рома. Те ще играят на неутрален терен и ще трябва да решат всичко в една среща, след като не успяха да изиграят планирания първи мач заради пандемията от Covid-19. Коментарът е поверен на Валери Генов.

Без промяна на канала, от 22.00 ч. Базел ще опита да довърши започнатото срещу Айнтрахт, а коментатор на реванша ще бъде Даниел Хърлев. Всички срещи ще бъдат достъпни и за потребителите на онлайн платформата VOYO.BG.

Точно в 00.00 ч. на 6 август Никола Кацаров обещава специален обзор на осминафиналите в ефира на bTV Action. След тях турнирът се мести в Германия - в Кьолн, Дуисбург, Гелзенкирхен и Дюселдорф. Победителите ще се определят след само един мач, като публика по трибуните няма да се допуска. Финалът за трофея на Лига Европа е в Кьолн на 21 август.

Последни

Реклама