.

Нови престъпления в премиерния трети сезон на "Под наблюдение" по bTV Action

Гледайте от 2 април всеки делник от 18ч.

Джим Кавийзъл ще се бори с престъпността в третия сезон на премиерния за България сериал "Под наблюдение" ("Person of interest"). Зрителите на bTV Action ще проследят новите епизоди от 2 април в 18:00 часа с повторение от 8:00 часа сутринта.

"Под наблюдение" e криминален трилър, разказващ за бившия агент на ЦРУ Джон Рийз, в ролята на който влиза многообещаващият актьор Джим Кавийзъл. Всички смятат, че Джон е загинал по време на мисия преди години, но всъщност той е жив и в комбина с мистериозения милиардер Харолд Финч (Майкъл Емерсън) помагат на нищо неподозиращи хора. Благодарение на професионалните умения на Рийз и специално разработения за целта софтуер "Машината", двамата идентифицират хора, потенциални жертви на жестоки престъпления, които успяват да предотвратят.

За успеха на сериала в голяма степен допринасят двамата талантливи актьори в главните роли. Сред най-запомнящите се роли на Джим Кавийзъл са Исус в "Страстите Христови", редник Уит в "Тънка червена линия", Едмон Дантес в "Граф Монте Кристо". Един от най-обещаващите актьори в Холивуд, той си е партнирал с големи имена като Морган Фрийман, Шон Пен, Мел Гибсън и др. Освен в телевизионни сериали, Майкъл Емерсън се изявява в театъра, както и в пълнометражни филми. Сред известните заглавия с участието му са сериалите "Изгубени", "Безследно изчезнали", "Досиетата Х", "Тексаско клане", има награда Emmy® и номинация за Golden Globe за култовата роля на Бенджамин Лайнус в сериала "Изгубени".

Новите епизоди на поредицата "Под наблюдение", която зрителите на bTV Action ще могат да гледат всеки делничен ден от 18:00 ч., е номинирана за Emmy® и наградена с People’s Choice Award® за "Най-добър драматичен сериал".       

Последни