Оспорвани реванши в 1/8-финалите на Шампионска лига и Лига Европа – в каналите на bTV Media Group

bTV Action и bTV Radio излъчват жребия за четвъртфиналите и полуфиналите на Шампионската лига на 15 март

Реклама

Едни от най-вълнуващите реванши от 1/8-финалната фаза в Шампионска лига и Лига Европа ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group - bTV Action, RING и онлайн платформата VOYO.BG, съответно на 13 и 14 март.

Тази сряда европейските гиганти „Байерн“ Мюнхен и „Ливърпул“ се вкопчват в сериозна битка за надмощие в ефира на bTV Action и bTV Radio. След като първият сблъсък завърши при нулево равенство на „Анфийлд“, реваншът на „Алианц Арена“ обещава много емоции и вълнуващи мигове пред двете врати. Увереността на баварците или енергията на тима на Юрген Клоп  ще наклонят везните в решителния мач – зрителите ще проследят пряко от 22:00 ч., като коментатор на двубоя ще бъде Георги Попвасилев. В същото време по RING „Барселона“ ще търси вдъхновение на "Камп Ноу" срещу „Лион“, а Даниел Хърлев ще коментира мача. Студиото преди реваншите от 1/8-финалната фаза в Шампионска лига е с начален час 21:30 ч. с водещ Валери Генов.

Шампионската лига е най-голямата европейска сцена и ожесточените битки за покоряването на трона ѝ са гарантирани. Жребият за четвъртфиналите и полуфиналите на турнира ще бъде излъчен в петъчния 15 март от 13:00 часа по bTV Action и bTV Radio. Коментарът ще бъде на Валери Генов.

Футболните страсти са гарантирани и на 14 март (четвъртък), когато от 19:45 ч. по bTV Action „Краснодар“ ще опита да навакса крехката разлика от 1:2 от първата среща и да се класира за следващата фаза на Лига Европа срещу „Валенсия“. Коментатор на емоционалния руско-испански двубой ще бъде Явор Кръстев.

Веднага след това, от 22:00 ч. зрителите ще видят дали „Интер“ ще успее да отстрани носителя на Купата на Германия – „Айнтрахт“, след като двата тима направиха нулево реми в първата среща. Борис Касабов ще коментира двубоя на „Джузепе Меаца”. В същото време по RING „Бенфика“ ще има нелеката задача да обърне коравите балканци от „Динамо“ Загреб в Лисабон. Коментарът е поверен на Ивайло Чилев.

Двубоите „Залцбург“ – „Наполи“ и „Виляреал“ – „Зенит“ също ще зарадват футболните фенове, този път чрез онлайн платформата VOYO.BG.

Последни

Реклама