Ожесточени реванши на крачка от финалите в Шампионска лига и Лига Европа – в каналите на bTV Media Group

„Аякс“ – „Тотнъм“ и „Валенсия“ – „Арсенал“ в битка за надмощие на 8 и 9 май в ефира на bTV Action

Реклама

Оспорваните реванши между „Аякс“ и „Тотнъм“ и „Валенсия“ и „Арсенал“ от полуфиналната фаза в Шампионска лига и Лига Европа ще бъдат излъчени на живо в ефира на bTV Action и онлайн платформата VOYO.BG, съответно на 8 и 9 май.

След като спечели гостуването си на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм” в Лондон с 1:0, тази сряда тимът на Ерик Тен Хаг мечтае по-силно от всякога за финала в най-авторитетния клубен турнир. Двадесет и три години по-късно момчетата от Амстердам са само на крачка от най-важния сблъсък в Шампионската лига, но за да стигнат до него, трябва да преодолеят най-доброто, което ще покажат „шпорите“ в битката за победа. Решителният сблъсък между „Аякс“ и „Тотнъм“ на „Йохан Кройф Арена“ ще бъде излъчен на живо от 22:00 ч. на 8 май в ефира на bTV Action, bTV Radio и VOYO.BG, а коментатор ще бъде Никола Кацаров. Специалното студио преди реванша е с начален час 21:30 ч. с водещ Валери Генов.

Само ден по-късно, от 22:00 ч. на 9 май, отново пряко по bTV Action и на VOYO.BG „Валенсия“ ще посрещне „Арсенал“ в последна битка преди финала на Лига Европа. В първата среща „артилеристите“ сложиха край на черната си серия срещу „прилепите“ в евротурнирите, която датираше от финала за КНК през далечната 1980 година. След като надделяха с 3:1 на „Емиратс“, лондончани гледат с ентусиазъм към финала във втория по сила eвропейски клубен турнир, който ще се изиграе в азербайджанската столица Баку. На „Местая“ обаче испанците са в серия от осем поредни победи в турнира, което дава надежда на отбора за пълен обрат. Кой от двата тима ще достигне до финала на Лига Европа, зрителите ще научат този четвъртък от коментара на Валери Генов.

Последни

Реклама