С поредицата „Мисия Баня“ започва новият сезон на „МИСИЯ МОЯТ ДОМ“

Премиерните епизоди ще се излъчват от 1 април, всяка неделя от 17:30 г. по bTV Action

Реклама

С поредицата „Мисия Баня“ започва новият сезон на „МИСИЯ МОЯТ ДОМ“. Премиерните епизоди ще се излъчват от 1 април, всяка неделя от 17:30 г. по bTV Action.

Банята е строго лично пространство. Може би затова сме толкова чувствителни, когато става въпрос за нейния ремонт. „Мисия Баня“ ще покаже ремонти на различни бани, с различни размери и оборудване. Отново ще се набляга на правилния начин на работа, ще се дават отговори на най-често задавани въпроси за по-лесна  работата на всички, които са се заели с тази трудна задача.

 

Зрителите ще видят типични ситуации, иновативни решения и компетентни съвети за ремонта на всяко едно от помещенията в дома.

Разнообразието от качествени продукти, които могат да задоволят всяко индивидуално желание или виждане за удобство и красота, осигурява свободата да избираш. „МИСИЯ МОЯТ ДОМ“ помага на всеки да направи своя информиран избор.

В предаването ще се показват всички етапи от ремонтите, а зрителите ще могат да изберат проекта, който най-много им харесва и може да бъде реализиран в дома им.

Последни

Реклама