Сблъсъците Лайпциг – Атлетико Мадрид и Манчестър Сити – Олимпик Лион завладяват каналите на bTV Media Group на 13 и 15 август

Оспорваните двубои за място на полуфиналите в Шампионската лига ще се излъчват пряко в ефира на bTV Action, bTV Radio и на VOYO.BG

Реклама

След като бяха изиграни всички осминафинални срещи от Шампионската лига, вече са ясни четвъртфиналните двойки, сред които изненадващо не присъстват имената на големите фаворити Ливърпул, Реал Мадрид и Ювентус. Финалната осмица ще се срещне в Лисабон, като за първи път в историята битките ще бъдат в един град и с директна елиминация само в един мач. На 13 и 15 август феновете, избрали ефира на bTV Action, bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BG, ще могат да се насладят на зрелищните сблъсъци за място на полуфиналите, които обещават мачовете Лайпциг - Атлетико Мадрид и Манчестър Сити - Олимпик Лион.

В четвъртък, от 22:00 ч. в ефира на трите канала, за първи път в своята история Лайпциг ще играе на четвъртфинал в Шампионската лига. Тимът на Юлиан Нагелсман победи в предишния етап миналогодишния финалист – Тотнъм. Германците ще се изправят срещу отбора на Атлетико Мадрид, който детронира Ливърпул след драматична победа с 3:2 в реванша на „Анфийлд“. Броени дни преди четвъртфинала обаче испанците понесоха тежък удар – Анхел Кореа и Шиме Върсалко дадоха положителни проби за коронавирус. Заразените вече са изолирани в домовете си, а целият отбор е с негативни резултати след нови тестове в неделя. Ще успеят ли испанците да преодолеят трудностите и да извоюват мястото си във финалните двубои, или пословичната немска дисциплина ще реши изхода от сблъсъка – зрителите ще разберат от коментара на Петър Мисов.

След като Олимпик Лион сензационно отстрани един от фаворитите за трофея – Ювентус, момчетата на Руди Гарсия напълно заслужено ще се изправят срещу Манчестър Сити, който изпрати у дома Реал Мадрид след победа с 2:1 в реванша и общ резултат от 4:2. Ще надделее ли английската неизчерпаема енергия или френският финес ще поднесе нова изненада? Отговорът - пряко в ефира на bTV Action, bTV Radio и на VOYO.BG на 15 август от 22:00 ч. Коментатор ще бъде Явор Кръстев.

По традиция, специалното коментарно студио преди двубоите от най-авторитетния европейски клубен турнир ще бъде с начален час 21.30 ч., а негов водещ ще е Валери Генов.

Последни

Реклама