Шоуто на Стоичков в Стара Загора – пряко по bTV Action и онлайн на btvnovinite.bg

На 20 септември на терена излизат велики футболисти, разпределени в два звездни отбора

Реклама

Година и половина след като bTV Action излъчи футболния спектакъл „50 години №8” в чест на 50-ата годишнина на Христо Стоичков, идва ред на нова порция гарантирано шоу от най-висока класа. То отново е с уникалната марка „Стоичков”, отново е в България и отново ще бъде предавано пряко по bTV Action и онлайн на btvnovinite.bg.

Датата е 20 септември, часът – 19:00,  а мястото – Стара Загора. На терена в един от най-спортните градове в страната излизат велики футболисти, разпределени в два звездни отбора. Дрийм тиймът на „Барселона” ще се изправи срещу селекцията на Христо Стоичков.

Съставите вече са ясни. В този на Камата блестят имената на някои от съотборниците му, с които той стигна до изключителното и недостижимо за поколения наред четвърто място в света – на Мондиала в САЩ през 1994 г. Сред тях са Красимир Балъков, Йордан Лечков, Наско Сираков, Емил Костадинов, както и Петър Хубчев, Радостин Кишишев, Даниел Боримиров, Димитър Бербатов, Мартин Петров и др.

Треньори са Димитър Пенев – селекционер на „златното поколение” от лятото на 1994 г., легендата на „Локомотив” Пловдив и на България – Христо Бонев, и гордостта на футболна Стара Загора – Петко Петков.

В отбора-мечта на „Барса” са имена като Джанлука Дзамброта – световен шампион с Италия, символите на холандския футбол – Едгар Давидс и Роналд де Бур, португалските „лъвове” Витор Баия и Фернандо Коуто, румънските мегазвезди Георги Хаджи и Георге Попеску – бивши съотборници на Стоичков в гранда от каталунската столица.

Шоуто на Стоичков в Стара Загора ще бъде достъпно и за абонатите на Voyo.bg.

Последни

Реклама