Реклама

Бивш агент на ЦРУ ще помага на нищо не подозиращи хора в премиерния за България сериал „Под наблюдение” (Person of Interest) по bTV Action. Вторият сезон на сериала се излъчва по bTV Action всеки делничен ден от 18ч.

„Под наблюдение” е криминален трилър, който разказва за бивш агент на ЦРУ, за когото всички мислят, че е загинал по време на мисия преди години. Джон Рийз (Джим Кавийзъл) е вербуван от мистериозения милиардер Харолд Финч (Майкъл Емерсън), с когото бързо стават отбор и започват да се борят с жестоки престъпления с помощта на високо-технологични средства. Специалната подготовка на Рийз пасва идеално на плана на Финч и на гениалния софтуер, който е разработил – „Машината”. Специалната програма може да идентифицира хора, които скоро ще бъдат въвлечени в жестоко престъпление. Като събират всевъзможна информация чрез шпионски методи, двамата работят извън закона и комбинират съмнителните умения на Рийз и технологичното безстрашие и голямо богатство на Финч, за да идентифицират целта и да спрат престъплението, преди то да се е случило.

Джим Кавийзъл е един от най-обещаващите актьори в Холивуд. Партнирал си е с актьори от ранга на Морган Фрийман, Ник Нолти, Шон Пен, Мел Гибсън. Сред най-запомнящите му се роли е Исус в „Страстите Христови”, редник Уит в „Тънка червена линия”, Едмон Дантес в „Граф Монте Кристо”. Въпреки впечатляващата му кариера, като малък Кавийзъл е мечтаел да стане баскетболист и да играе в NBA. Травма на крака обаче обърква плановете му и той се насочва към актьорството. Списание People го обявява за един от 50-е най-секси мъже на планетата.

Майкъл Емерсън има награда Emmy® и номинация за Golden Globe за култовата роля на Бенджамин Лайнус в сериала „Изгубени” и с това доказва, че образът на лошия може да донесе и добри резултати. Емерсън играе в театър, телевизионни сериали и пълнометражни филми. Сред постановките му има такива на Оскар Уайлд и Мойзес Кауфман. Освен в „Изгубени” има роли и в „Безследно изчезнали”, „Досиетата Х”, „Закон и ред” и други. В голямото кино има роли в „Легендата за Зоро”, „Тексаско клане” и други. Емерсън е фен на Шекспировия театър.

"Под наблюдение" е носител на награда People’s Choice Award® за "Най-добър драматичен сериал" и номиниран за Emmy®.