Рая Пеева

Светски водещ в „Преди обед“

Чаровната Рая Пеева, добре позната и от българския сериал на bTV “Скъпи наследници“, се присъединява към тандема Деси Стоянова и Сашо Кадиев в ролята си на светски водещ в „Преди обед“ от 7 септември 2020 г. Актрисата от Младежкия театър обещава на зрителите любопитни срещи с едни от на-популярните личности у нас в техния личен преди обед - докато гостува в домовете им, тренира с тях в залата, пазаруват заедно, а когато се налага - докато гледа децата им. След залез слънце, Рая тръгва и на лов за вълнуващи истории и VIP събития.

Очарователното попълнение в екипа на „Преди обед“ завършва „Актьорство за драматичен театър“ в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Здравко Митков. Става част от трупата на Младежки театър „Николай Бинев“ през 2015 г. Сред постановките, в които участва, са: „Иванов, „Любовна песен”, „Кухнята”, “Като трохи на прозореца”, “Лунните деца”, “По-полека“ и други. 

Рая Пеева  е носителка на наградата „ИКАР“ 2012 за дебют за ролята на Алис в „Отблизо” в театър „Възраждане”. 

Участва във филмите „Пеещите обувки“, „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела“ и “Живи комини“, както и в българските сериали „Скъпи наследници“ и „Ягодова луна“.