„Голата истина за група „Жигули“ е в топ 5 на боксофиса за български филми за последните 30 години

Най-новият филм на Виктор Божинов, който се разпространява от bTV Studios, вече е гледан от 113 059 зрители

Най-новият филм на Виктор Божинов „Голата истина за група „Жигули“ не слиза от екраните на киносалоните в България. Вече седем седмици лентата поставя рекорди, а най-новият е, че филмът успя да мине боксофис от един милион лева за 47 дни на екран. Комедията е гледана от 113 059 зрители, което е генерирало приходи от 1 058 327 лева. 

„Голата истина за група Жигули“ върна страстите в киносалоните след пандемията. Това е най-успешният български филм за тази година в кината. Но се оказа, че той е такъв и сред международните продукции. Резултатът ни е по-висок от следващите четири най-гледани заглавия взети заедно, които се излъчват в момента. Това ни вдъхновява да продължим с пълни сили да посрещаме зрителите в киносалоните“, споделя Кръстьо Ламбев, продуцент на лентата.

Огромната вълна от интерес, която публиката засвидетелства към филма дава още една посока и в разпространението му. „С тези резултати „Голата истина за група Жигули“ вече е в топ 5 на боксофиса за български филм за последните 30 години. В момента работим и за разпространението през лятото на открити сцени и летни кина, където планираме да правим и срещи с екипа, така че предстоят още много прожекции“, разказва режисьорът на филмовия хит Виктор Божинов. 

Филмът се разпространява от bTV Studios.