Шест поредни вечери с най-интелигентните обири в света на киното по bTV Cinema

Реклама

От 16 до 21 октомври bTV Cinema посвещава най-гледаното си време след 21:00 ч. на едни от най-вълнуващите филми, посветени на интелигентните обири. Заплетени истории и скрити ще развръзки превземат ефира с участието на любими трилър актьори,  както на американското, така и на българското кино. Правилата са:  Не наранявай никого! Не кради от този, който не го заслужава! Играй играта, все едно нямаш какво да губиш! Участваш или не!

На 16 октомври в 21:00 ч. в „Зрителна измама“ Даниел Атлас, Хенли Рийвс, Джак Уайлдър и Мерит Макини ще бъдат илюзионисти, наричащи себе си „Четиримата конници“. Четиримата организират грандиозно шоу в Лас Вегас, в края на което извършват впечатляващ и на пръв поглед наистина магически обир на банка във Франция.

В сряда, 17 октомври, е ред на лошите момчета на българската сцена. Морган Фрийман, Робърт Форстър, Антонио Бандерас, Том Харди, Раде Шербеджия, заедно със Асен Блатечки, Велислав Павлов, Велизар Бинев и Стефан Щерев, извършват нагли обири на диаманти и бижута в строго охранявани трезори. В „Кодът“ залозите им са големи, а мисиите невъзможни.

Един от най-популярните филми на всички времена – „Ужилването“, ще бъде излъчен в четвъртък. Изтънчената интрига с изключително изненадващ финал е с „Оскар“ за най-добра картина, най-добър режисьор, най-добра история и сценарий, базиран върху непубликуван материал, най-добри декори, най-добър дизайн на костюми, най-добър монтаж и най-добра адаптирана музика.

Петък, 19 октомври, слага началото на екшън уикенд, изпълнен със смелост, множество рискове и зашеметяващи обири с филмите на Стивън Содърбърг – „Бандата на Оушън“. Страхотната банда мошеници Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Мат Деймън, Анди Гарсия и Брад Пит участват в организирани обири в Лас Вегас по време на най-очаквания боксов мач на годината – Ленъкс Луис срещу Владимир Кличко. В касите ще има 150 милиона долара на 70 ярда под земята. Гангстерите променят дестинацията, но не и своите цели в „Бандата на Оушън 2“ и „Бандата на Оушън 3“, които съответно ще бъдат излъчени събота и неделя в 21:00ч.