Холивудската и боливудска звезда Чандра – тази събота в „Като на кино“

Звездата от „Скъпи наследници“ Рая Пеева ще води предаването по bTV Cinema, тази събота от 12:30 ч.

Реклама

Боливудската звезда Ниту Чандра, успяла да пробие и в Холивуд, даде специално интервю за „Като на кино“, което ще бъде излъчено на 3 ноември от 12:30 ч. по bTV Cinema.

 

Пред Мариета Мелроуз тя разказва за пътя си, за ролята на жените в киното, за това, че не е необходимо да си просто красива, а навреме да се сменяш ролите. Според Чандра днес да си звезда означава много повече да си в социалните мрежи, да си част от телевизията и да търсиш публичност, която надхвърля просто правенето на една добра роля на година в успешен филм.

 

Звездата от „Скъпи наследници“ Рая Пеева ще води предаването тази събота, което е посветено на жените в седмото изкуство. Тя ще разкаже за  първата си кино ролята си във филма за Лея Иванова, както и за участието си в сериала „Скъпи наследници“. Рая говори още за нейните вдъхновителки и за майка си – актрисата Красимира Демирева („А сега накъде?“).

 

От Рим е специалното интервю на Георги Тошев с Елжана Попова, звездата от 80-те години, която днес създава италиански кинозвезди като преподавател в Академията за актьори в Рим.

„Като на кино“ ще покаже и как е променя през различните си периоди и възрасти една от съвременните икони на киното – Кейт Уинслет.

Кинокритикът Деян Статулов ще представи филмовите премиери на големия и малкия екран