Иван Юруков е първият водещ в новия формат на „Като на кино“

Единственото предаване за кино в българския тв ефир се завръща а 8 септември, всяка събота от 12:30 ч. по bTV Cinema

Реклама

Различни звездни водещи ще има във всяко издание на „Като на кино“, което се завръща в нов формат на 8 септември, всяка събота от 12:30 ч. по bTV Cinema.

Иван Юруков е първият водещ на обновения формат. Той ще разходи зрителите из света на седмото изкуство, ще представи най-гледаните кинохитове у нас за лятото, ще обясни защо Лейди Гага може да получи „Оскар“ още с конодебюта си и какво да очакваме от игралния филм за „Куин“.

Кинокритикът Деян Статулов ще продължи да представя кинопремиерите на седмицата и акцентите в премиерите на малкия екран, а българската холивудска актриса Мариета Мелроуз ще води рубриката „Холивуд: Лично“. 

„Като на кино“ ще дава трибуна и на млади режисьори, актьори и сценаристи, защото те са част от следващото поколение създадели на българско кино. Почитателите на Иван Юруков ще разберат защо талантливия актьор застава от другата страна на камерата. Това лято звездата от „Столичани в повече“ засне като режисьор първия си игрален пълнометражен филм с много любопитен актьорски състав, в който е и живеещият в Париж световноизвестен цигулар Светлин Русев.

„Като на кино“ излиза от познатата обстановка, за да превърне в свое студио различни места у нас и по света. Част от тази концепция е и изнесеното студио, което единствено кино предаването ще има по време на Aniventure Comic Con 2018 (София, 15-16 септември). Срещите с редица световноизвестни звезди зрителите ще видят в няколко поредни предавания през септември.