Яна Титова интервюира любимия си колега Иван Бърнев в „Като на кино“ тази събота

Мариета Мелроуз отива зад кулисите на новия втори сезон на сериала „От другата страна“– тази събота, 24 ноември, 12:30 ч., bTV Cinema

Реклама

Яна Титова ще е водещ в „Като на кино“ на 24 ноември от 12:30 ч. по bTV Cinema. Освен актриса, тя вече и режисьор, и скоро предстои премиера на първия й филм „Доза щастие“. В предаването тя ще интервюира любимия си колега Иван Бърнев, познат от много филми и сериали.

„Като на кино“ представя композитора Енио Мориконе по повод неговата 90-годишнина, както и актрисата Лили Джеймс, която ще играе главна роля в нова версия на „Ребека“. Екранизацията на култовия роман, заснета от Алфред Хичкок през 1940 г., е първата му холивудска лента, удостоена с „Оскар“. Зрителите ще видят ексклузивни кадри от документалния биографичен филм за оперната прима Соня Йончева.

Мариета Мелроуз отива зад кулисите на новия втори сезон на сериала „От другата страна“. Репортерът от Холивуд се среща с актьори от екипа на продукцията.

За първи път в „Като на кино“ ще бъде излъчен нов трейлър на дългоочаквания  филм „Парка на чудесата“. Анимацията разказва за  малката Джун, която трябва да спаси уникален атракцион.

Кинокритикът Деян Статулов ще представи филмовите премиери на големия и малкия екран.