Режисьорът на „Т2 Трейнспотинг” Дани Бойл в „Като на кино” тази събота

Анжела Недялкова ще даде първото си телевизионно интервю след голямата премиера на филма в Единбург

Реклама

Анжела Недялкова, която играе главната женска роля в предстоящия „Т2 Трейнспотинг”, ще даде първото си телевизионно интервю след голямата премиера на филма в Единбург. 

Тази събота, 4 февруари от 18:00 ч. в „Като на кино” по bTV Cinema българската актриса ще разкаже за ролята си на Вероника, как се работи с актьорите, станали световни звезди след първия филм и кое й е било най-трудно на снимачната площадка. 

Двете с водещата Стаси Кара ще надникнат заедно и зад кулисите на премиерата на голям екран „Великата стена” с Мат Деймън. 

Анжела Недялкова ще изгледа и ексклузивната среща на водещата Стаси Кара с режисьора на „Т2 Трейнспотинг” Дани Бойл. Ще чуем какво разказва носителят на „Оскар” за работата на българската актриса, защо е решил да направи продължение на култовия си филм 20 години по-късно и как се променя кариерата на режисьора след „Оскар”-а. 

За шеста поредна година церемонията по награждаването ще бъде излъчена само от филмовия канал на bTV Media Group. Началото – 26 февруари, 23:00 ч. Преди това  bTV Cinema предлага на своите зрители „Месец на Оскарите”, всяка вечер от 21:00 ч. със заглавия удостоени или номинирани за най-престижното отличие в света на киното.