Героите на bTV Comedy са най-сваляният Viber пакет в България за последните два месеца

Над 3 милиона пъти стикерите са били изпратени от потребителите у нас и по света

Реклама

Героите от веселата компания на bTV Comedy са най-сваляният стикер пакет в приложението за комуникация Viber. Само два месеца след своя дебют „Нищо сериозно” може да се похвали не само с титлата „Най-свалян стикер пакет в България”, но и с над четвърт милион потребители, които са изпратили неговите герои над 3 000 000 пъти в страната и по света.

„Нищо сериозно” се мери по популярност с най-любимите стикер пакети във Viber и дори надминава значително някои от неговите едноименни герои по мащаб на разпространение.

Най-изпращаните стикери от „Нищо сериозно” съдържат фрази за поздрав от ежедневието на всеки българин. Освен „Здрасти” и „Как си?”, сред най-използваните са и стикерите на любовна тематика, което не е изненадващо предвид популярността на Viber като сигурен, лесен и забавен начин да общуваш с любимите хора. Потребителите на приложението използват стикерите на ”Нищо сериозно”, за да се развеселят, позабавляват и изразят по възможно най-експресивен и естествен начин емоциите си.

bTV Media Group e първата компания в България, която предлага собствени стикери в приложението Viber. Героите от веселата компания на bTV Comedy са достъпни безплатно от 15 декември под името „Нищо сериозно”. В пакета са включени 24 геройчета, по-голяма част от които са създадени специално за Viber. Полицаи под прикритие, тиха нинджа, сърдит вампир, флиртуваш бретон, рошав пацифист са само част от героите, които съпътстват веселите разговори във Viber вече два месеца.

Последни

Реклама