Играчи - Епизод 7

Реклама

В 7 епизод на „ Играчи” Каръка залага поредните мачове. Случаен играч до него на масата също прави залози , които са абсурдни. Каръка решава да препише абсурдните залози  и да разчита на късмета на другия. Учудващо фиша се оказва печеливш и Каръка става милионер. Той не може да повярва какво се случва , вече са богати.

Американеца и Айтито му стават финансови консултанти и тримата започват да мислят къде да изхарчат всичките тези пари. Като за начало купуват бърза и скъпа кола от стар приятел на Американеца , който има автокъща.След това купуват отбор , който да е лично на Каръка. Мечтите една по една започват да се сбъдват.

Американеца звъни на Меси да му отправя покана за съвместна работа в отбора. Мечтите една по една се сбъдват. Каръка е щастлив , както и всички останали. Когато отиват да посрещат Меси се оказва ,че дългото чакане е било напразно ,защото пристигналият е Кристиано Ронално. Каръка се събужда с от своя чудесен и нереалистичен сън, но рано или късно знае вътре в себе си ,че ще удари джакпота.