ARMIN ONLY идва в България!

Диджей номер 1 идва с екип от близо 20 артиста, включително музиканти, певци, акробати и танцьори

Реклама

На 7 февруари 2014 г. диджей номер 1 в света Армин ван Бюрен пристига в България с най-мащабния проект правен някога от диджей– ARMIN ONLY.

Грандиозният парти спектакъл ще бъде изнесен на три сцени в продължение на шест часа без прекъсване в столична зала „Арена Армеец“. Армин ще се качи на пулта в първите секунди от старта на партито и ще поддържа нивото на ендорфин сред феновете си до самия край.

Най-яките партита на 1000 км от София >>>

Без подгряващи диджеи, но с екип от близо 20 артиста, включително музиканти, певци, акробати и танцьори, Армин ще се погрижи да станем свидетели на истинско зрелищe.

Или както той още го определя: „Това шоу ще надмине всички останали мои проекти. Знам, че българите харесват музиката ми. Имам и страхотни спомени от паритата си в България. Имено и затова всичко, което подготвям за България е специално!"

Последното парти на Армин у нас ASOT 600, което се проведе на 8 март миналата година, беше напълно разпродадено и събра над 9000 фена. Прогнозите за АRMIN ONLY са още по-високи, тъй като България е една от малкото държави в Европа, които получават собствена дата за него. Фактът, че сме единствената страна на Балканите, в която Армин ще гостува, още веднъж показва любовта и признателността на холандския диджей към родната публика.

Продажбата на билети стартира на 26.10.2013 в 12:00 часа (на обяд) в мрежата на Eventim.bg. След този час ценните пропуски ще се продават и в Yalta Club. Ниските цени и липсата на подходящи дати за подобни събития в съседните държави, привлича все повече и повече чужденци към българската столица. Ето защо се очаква още в първите часове на 26-ти, голяма част от билетите да бъдат купени от фенове на Aрмин в Румъния, Сърбия, Хърватска, Полша.

Повече подробности около проекта ARMIN ONLY ще бъдат разкрити съвсем скоро от организатора на събитието Yalta Club.