Фарел пуска “G I R L”

Албумът включва тоталния хит “Happy”

Реклама

Мултимедийната звезда (певец, композитор, продуцент и моден гуру) Фарел Уилямс избухна с новината, че на 3 март, 2014г. излиза новият му албум, озаглавен „G I R L“ (Columbia Records).

Албумът ще включва и хит #1 по целия свят в момента (включително и в БГ еърплей чарт за трета поредна седмица) и с номинация за Оскар - “Happy”! „G I R L“ е вече в iTunes (http://smarturl.it/GIRLalbum) за предварителни поръчки, като при направена заявка, потребителят веднага получава сингъла “Happy”.

"Когато от Columbia Records ми предоставиха възможността да издам албум – три неща се завъртяха в ума ми. Първото е, че те наистина са готови да издадат албума, за който винаги съм мечтал – без да ми поставят ограничения. Второто, че албумът ще бъде с празнично настроение и трето, че ще го кръстя G I R L. Надявам се да ви хареса“. – казва Фарел.

“Happy”, сингълът, който първоначално Фарел записва за саундтрака към „Аз, проклетникът 2“, се превърна в тотален хит по целия свят и в абсолютен радио феномен. В момента песента е #1 в iTunes сингъл чарта на Америка и оглавявава сингъл класациите в повече от 175 държави ; от тази седмица “Happy” е на #2 място в класацията на Billboard Hot 100. Този резултат превръща “Happy” в най-високо позиционираната песен в Билборд с номинация за Оскар през последните 10 години.

С повече от 120 милиона аудитория, сингълът е #1 в чартовете на следните национални радио класации в САЩ - 40, Rhythm, AC, Hot AC, Urban, Urban AC и AAA. По света “Happy” оглавява редица класации и е #1 в Австралия, Франция, Германия, Великобритания, Белгия, Дания, Унгария, Ирландия, Италия, Холандия, Нова Зеландия, Южна Африка, Швейцария, Полша и България.

Миналият месец, Фарел Уилямс беше отличен с 4 награди GRAMMY за „Продуцент на годината“, „Албум на годината“ за проекта на Daft Punk - Random Access Memories, за „Запис на годината“ и „Най-добро поп изпълнение от дует“ за хита на Daft Punk - “Get Lucky”. В кариерата си до момента, Фарел Уилямс има общо 7 награди GRAMMY.