Любов, породена от ненавист, в новия сериал „Първият ми живот“ по bTV Lady

Премиерната корейска поредица тръгва от 21 юни и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч. в ефира на дамския канал

Реклама

Два коренно различни свята се сблъскват по принуда в новия корейски сериал „Първият ми живот“ (Because This Is My First Life, 2017 г.), който тръгва от 21 юни (понеделник) в ефира на bTV Lady. Епизодите на премиерната поредица ще се излъчват всяка делнична вечер от 20:00 ч. и обещават много вълнуващи емоции на зрителите през горещите летни месеци. 

Историята:

Нам Се-хи е служител в малка ИТ компания и ерген, който е избрал да не се жени. Купува си апартамент, който не може да си позволи, и е в процес на изплащане на ипотеката. Младият мъж предпочита да прекарва дните си с котката си, вместо да се среща с жени и да сключва брак. За да може да изплати по-бързо ипотеката си, Нам Се-хи отдава една от стаите в дома си.

Нам Се-хи се нуждае спешно от нов наемател и приема да живее с Юн Джи-хо, която е помощник сценарист. Юн Джи-хо се изнася от вкъщи, след като съпругата на брат ѝ забременява, и се съгласява да живее с Нам Се-хи, тъй като не изисква депозит.

 

Първоначално Юн Джи-хо смята, че Нам Се-хи е момиче, но впоследствие научава, че е 38-годишен мъж. Така Юн Джи-хо е принудена да се съобразява със скъперническото и егоцентрично поведение на новия си наемодател.

Първоначално двамата не се разбират и приемат да споделят апартамента въз основа на общи цели. Нещата не вървят по план, след като двамата стават жертва на личните си душевни травми, социални очаквания и семейни намеси, а споровете им и безкрайните дискусии за парите в крайна сметка прерастват в красива романтична история.

Актьорите:

Главните роли в премиерната поредица по bTV Lady се изпълняват от талантливите актьори И Мин Ги и Чонг Со Мин. И двамата са сред любимците на зрителите в Южна Корея, а убедителната им актьорска игра дава поводи за слухове за връзка помежду им и извън снимачната площадка. И двамата обаче отричат да имат нещо повече от чисто колегиални отношения. За ролите си на Юн Джи-хо и Нам Се-хи И Мин Ги и Чонг Со Мин получават отличието „Най-добра екранна двойка“ на наградите на tvN за 2017 г.

Последни

Реклама