Свръхестествена любов в новия сериал „Приказката за деветте опашки“ по bTV Lady

Най-гледаният корейски сериал за 2020 г. тръгва на 7 октомври и ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 ч.

Реклама

Фантастика, трилър и драма се преплитат в сюжета на свръхестествения корейски сериал „Приказка за деветте опашки“ (Tale of the Nine Tailed), който стартира премиерно в ефира на bTV Lady. Поредицата тръгва на 7 октомври (четвъртък) и ще разкаже вълнуващата любовна история на смела продуцентка и очарователен мъж, който се оказва лисица. Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 22:30 ч. в ефира на дамския канал.

Историята:

Сериалът проследява историята на И Йон – млад мъж със зашеметяващ външен вид, чиято истинска самоличност обаче е на деветоопашата лисица, и Нам Джи А - продуцентката на документални филми, която търси свръхестественото.

Когато Нам Джи А вижда И Йон, инстинктът й не я подвежда и тя веднага започва да подозира, че е свръхестествено същество. За да провери теорията си, тя скача от апартамента си заедно със специално записващо устройство, което по-късно показва как И Йон се е борил с друга лисица в опит да я последва и да я спаси от сигурна смърт.

Историята става още по заплетена, след като се оказва, че навръх деветия си рожден ден Нам Джи А е участвала в катастрофа, при която се счита, че родителите й са загинали. Тя обаче спомня, че други двама, които не са хора, а лисици, са се представили за родителите ѝ и са опитали да я изядат, но И Йон я е спасил.

Нам е сигурна, че майка ѝ и баща ѝ са живи, и започва да търси всякакви свръхестествени същества с цел да намери и спаси родителите си. Дали обаче ще може да се довери на И Йон, който е готов на всичко, за да й докаже, че не е типичния представител на вида си и няма користни цели, и възможна ли любов между човек и лисица – зрителите ще разберат в епизодите на „Приказката за деветте опашки“ от 7 октомври в ефира на bTV Lady.

 

Актьорите:

Главните роли в „Приказката за деветте опашки“ са поверени на едни от най-обичаните корейски актьори И Донг Ук и Чо Бо А. Убедителната им актьорска игра събира пред екраните милиони зрители, а поредицата се нарежда на първо място по гледаемост по време на излъчването си в Корея в периода октомври – декември 2020 г.

Заради зашеметяващия си успех само преди дни „Приказката за деветте опашки“ бе подновен за втори сезон, чиито снимки се очаква да започнат до края на година.

Последни

Реклама