Български адвокат поема развода на Бранджелина

„Холивудската фабрика за илюзии трябва да бъде затворена”

Реклама

Българският адвокат Петър Стоянов поема бракоразводното дело на семейство Пит, научи „Дуплекс”.

Със здраво стиснати юмруци бившият президент заяви пред медиите: „Холивудската фабрика за илюзии трябва да бъде затворена. Българският народ не може повече да бъде заблуждаван, че животът е само рози, шампанско и червени килими”.

На въпроса коя страна ще представлява в съда – Брад или Анджелина, Петър Стоянов отговори не само уклончиво като всеки опитен адвокат, но и изненадващо: „Аз съм седесар”.

Темата коментира и известната адвокатка Татяна Дончева. В типичния си прям стил тя заяви: „Ами, прецаках се с тази кандидат-президентска кампания. Щях да взема хубав хонорар, но няма как да развеждам хора в Калифорния и в същото време да се срещам с избиратели в Исперих. А това, че Петър Стоянов е избран за адвокат на звездната двойка, е далавера между Борисов и Обама. Трябва да се разследва и със сигурност ще излязат интересни неща”.


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни

Реклама