Български адвокат поема развода на Бранджелина

„Холивудската фабрика за илюзии трябва да бъде затворена”

Снимка: btv.bg

Българският адвокат Петър Стоянов поема бракоразводното дело на семейство Пит, научи „Дуплекс”.

Със здраво стиснати юмруци бившият президент заяви пред медиите: „Холивудската фабрика за илюзии трябва да бъде затворена. Българският народ не може повече да бъде заблуждаван, че животът е само рози, шампанско и червени килими”.

На въпроса коя страна ще представлява в съда – Брад или Анджелина, Петър Стоянов отговори не само уклончиво като всеки опитен адвокат, но и изненадващо: „Аз съм седесар”.

Темата коментира и известната адвокатка Татяна Дончева. В типичния си прям стил тя заяви: „Ами, прецаках се с тази кандидат-президентска кампания. Щях да взема хубав хонорар, но няма как да развеждам хора в Калифорния и в същото време да се срещам с избиратели в Исперих. А това, че Петър Стоянов е избран за адвокат на звездната двойка, е далавера между Борисов и Обама. Трябва да се разследва и със сигурност ще излязат интересни неща”.


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни