Бойко назначи Ветко Арабаджиев за главен отговорник по съдебната реформа

Човекът се е доказал с уменията си да изкоренява старото

Реклама

Премиерът Бойко Борисов, известен с творческите си кадрови решения, направи смела стъпка за модернизиране на държавата ни. Той назначи бизнесмена Ветко Арабаджиев за главен отговорник по съдебната реформа.

„Впечатлен съм как изкорени вишните пред „Японския“. Това е човек, който работи със замах и изкоренява старите порядки. Такива хора ми трябват, решителни“.

На въпрос на крехки репортерки какво ще стане с глобата от 50 000 лева, която кметът на столичния квартал "Лозенец" наложи на хотелиера заради изкоренените японски дървета, Борисов отговори без никакво замисляне:
„Както феновете на „Лудогорец“ платиха моя полет с хеликоптера, така и еврокомисарите плюс евродепутатите ще съберат по малко пари и ще платят. Нали искат съдебна реформа. Душата ми извадиха. Айде сега да ги видя дали имат финансова воля. Аз доказах, че имаме политическа воля“.

 

Vasko Bog

 

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни

Реклама