Гърция продава титлата си от Евро 2004, нуждае се от кеш

Богати хора от цял свят, сред които и български футболни деятели, ще наддават за купата в специален търг

Реклама

Гърция се нуждае спешно от свежи пари и затова на среднощно заседание правителството е решило да продаде купата от Европейското по футбол през 2004 г.

За да спечели възможно най-много, Гърция ще продаде отличието чрез търг с дървено чукче и строг господин в смокинг, както повелява традицията на организации в Лондон, Вашингтон, Париж и Люксембург.

Според добре информирани източници на „Дуплекс”, участие в търга вече са заявили Сеп Блатер, Кирил Домусчиев, Роман Абрамович и други екстремно богати хора, предимно от Стария континент.

Репортери попитаха Сеп Блатер: „Не е ли малко неудобно да купувате титлата на гърците точно сега, когато ФИФА е разтърсена от толкова много скандали за корупция?“

Отговорът на г-н Блатер бе светкавичен:
„Чувствам гръцкия премиер Алексис Ципрас като духовен брат и искам да му помогна. Той успешно харчи милиарди, които не са негови, след което не се притеснява да поиска още пари. Браво на това момче! Дори смятам да го предложа за мой наследник във ФИФА”.


Vasko Bog

 

 

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни

Реклама