Йордан Бакалов стана шеф на Uber и оглави Съпротивата срещу ретроградните сили

Голямото предимство на Uber е, че колите нямат отличителни знаци

Реклама

Шефът на Военното разузнаване (a.k.a. служба "Военна информация”) Йордан Бакалов реши да не чака ветото на президента, благодарение на което ще може да остане на поста си. Огорчен от ретроградното просъветско лоби в парламента, което се опита да го отстрани от поста чрез промени в закона, Бакалов реши да поеме Uber.

Компанията за споделено пътуване Uber е обвинена от държавата в нелоялна конкуренция и в момента няма право да извършва дейност. Йордан Бакалов ще използва опита си в националната сигурност, както и това, че колите на Uber не се отличават на външен вид от останалите, за да поведе Съпротивата срещу ретроградните сили в обществото, които искат България да се върне към времето, когато в петък гледахме съветска телевизия и никой не разрешаваше на американците да правят детски музеи у нас.

Известна пивоварна използва ситуацията, за да направи лек тунинг на рекламните си послания. На етикетите на бирата вече ще пише „От времето, когато такситата бяха държавни и всички шофьори бяха сътрудници на милицията”.

БПЦ все още не се е изказала по въпроса за Uber, но паството очаква със затаен дъх нейната позиция.


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

 

Последни

Реклама