Кметът на Галиче поема Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението"

Логично решение, след като Ценко Чоков е доказал, че гори в работата

Реклама

Правителството реши да се справи с екзотичния кмет на село Галиче, като последва съвета на Оскар Уайлд: „Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш”.

Затова от утре Ценко Чоков поема Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в МВР, научи „Дуплекс”.

„Кметът на Галиче неведнъж е показвал, че гори в работата. Затова е повече от логично той да поеме този ресор” – се казва в мотивите за кадровата промяна.

Съселяните на Ценко Чоков, чийто автомобили са били запалени през последните години, са възмутени и огорчени от новината. „Когато казвахме, че Ценко трябва да бъде пратен на топло, имахме друго предвид” – жалват се те.

Злите езици твърдят, че на „вечния кмет” на Галиче е била предложена работа и като брачен терапевт, за да запали угасналата страст между всички съпрузи, чийто брак е в криза. Тази новина обаче най-вероятно е партенка и сериозна медия като „Дуплекс” не може да й се довери.


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни

Реклама