Поли Генова поема националния отбор по футбол, за да го изведе до четвърто място

"Тя ще внесе европейска свежест към кондиционната подготовка на момчетата" - твърдят от БФС

Снимка: btv.bg

Поли Генова, най-европейската певица на България, ще поеме музикалната и танцувална подготовка на националния ни отбор по футбол. От БФС са убедени, че това ще помогне на „лъвовете” да достигнат отново четвърто място в света.

В момента футболистите ни са на 69-о място в световната ранглиста на ФИФА, а с музиката и танците положението е още по-трагично. Набляга се само на щракане с пръсти, салфетки и еднообразни възвратнопостъпателни движения на фона на азиатски ритми.

„Поли Генова ще внесе европейска свежест към кондиционната подготовка на момчетата. От утре към тренировките ще добавим и чикън денс, който очевидно носи успех на големи конкурси” – се казва в изявление на БФС, изпратено до „Дуплекс”.

Николай Петев остава на поста главен треньор, но с уговорката, че няма да облича светещия костюм на Поли Генова. „Предпочитам пак да ме съблекат гол, отколкото да обличам този скафандър” – заяви селекционерът.

Междувременно от Германия пристигат тревожни сигнали, че страната обмисля излизане от ЕС. Най-богатата държава е обидена от последното място в „Евровизия”. „Значи можем да даваме милиарди на закъсали страни като Гърция, а те не могат да изпратят малко SMS-и за нас, така ли” – това накратко е настроението в родината на Меркел.


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

 

Последни