След Камерън, Фараж и Джонсън, и английската кралица подаде оставка

Меглена Кунева се кандидатира за поста й

Снимка: btv.bg

Турбуленциите в политическия живот на Великобритания след Brexit продължават. На Острова освен дъжд всеки ден валят и оставки. Днес кралица Елизабет Втора обяви, че се отказва от короната.

„Тия, моите, се побъркАха. Толкова зор да излезем от ЕС, а сега – оставки. Отивам в България, където никой не подава оставка и „цари” истинска стабилност. Ще навестя Слънчев бряг, където има много мои сънародници, а наесен ще си потърся нова работа. Разбрах, че в офиса на софийския булевард „Дондуков” 2 се освобождава позиция, която е подходяща за мен. Без много ангажименти, предимно с церемониални функции” – заяви кралицата пред медиите.

Малко след това Меглена Кунева обяви, че е готова да поеме на плещите си поста на Елизабет Втора, ако се наложи. Тя ще направи това в името на България и за добруването на учителите.


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни