Volkswagen изпраща своите дизелови автомобили на Марс, за да създадат атмосфера

Обществото чака с нетърпение какво ще каже БПЦ за откритата от NASA вода

Реклама

Заредиха се драматични, но благодатни откъм медийно отразяване дни. В неделя – кървава Супер Луна, а в понеделник – воден Марс. В очакване сме на пълнозърнеста Венера с мюсли, а дотогава Volkswagen намери решение на проблема с 11-те милиона дизела.

Немският автомобилен производител обяви, че изпраща всички автомобили с манипулиращ софтуер на Червената планета. Там те ще пърпорят и ще отделят на воля емисии, докато създадат така нужната за развитие на цивилизация атмосфера.

Това обаче не бе посрещнато радушно от КЗК – Комисията за защита на Космоса, която обвини Марс в нелоялна конкуренция на Земята.

Същевременно един български ежедневник обяви, че съботният му брой ще излезе с шишенце вода от Червената планета. В газетата ще има пространна научна студия от елитен историк, в която той обяснява защо тази вода е свещена и изконно българска.

Всички тези събития напрегнаха обществото, защото по казуса с водата на Марс не се е изказал най-авторитетният и компетентен орган у нас – Българската православна църква.


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни

Реклама