За падането на детето от Симеоновския лифт са виновни турските ваксини

Освен това то не е учило наизуст "История славянобългарска"

Реклама

Дуплекс“ първи научи какви са резултатите от петорната техническа експертиза на кабинковия лифт на Витоша. Оказва се, че лифтът е в перфектно състояние. Кабинките редовно са били поръсвани със захар срещу уроки и няма как да се случи инцидент с тях.

За падането на 5-годишното дете са виновни родителите му, които безразсъдно са го ваксинирали с турски ваксини. Както е известно на всички образовани хора, едно нещо щом е от Турция, значи е злокобно и води до страшни последици.

Родителите на детето са проявили подсъдна небрежност и по друга линия – те не са го карали да учи наизуст "История славянобългарска", не са му чели „Жълтата гостенка“ на Смирненски, а са го възпитавали с някакви лековати забавни книжки, в които няма и грам класова борба. Така детето е израснало без нужната доза българщина.

Властите съобщават, че Симеоновският лифт си работи нормално. Те са предложили на авторите на Евродоклада за напредъка на България в областта на правосъдието и вътрешния ред да се повозят с лифта, за да видят колко красива природа има у нас.

 

Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни

Реклама