Какво още да очакваме от DigitalK 2019?

По традиция DigitalK ще е домакин и на стартъп състезание с награда от 10 хил. евро

Реклама

В края на май за девета поредна  година водещата технологична конференция DigitalK ще събере на едно място бизнес лидери и предприемачи, които ще представят последните тенденции в дигиталния бизнес, иновации и трансформация. Освен редовната програма посетителите на DigitalK ще могат да участват в четири специални уъркшопа:

Един от най-продаваните автори и експерт в сферата на криптовалутите – Андреас М. Антонопулос, ще въведе публиката в основите на биткойн и отворената блокчейн верига. Неговият уъркшоп ще даде  нова перспектива върху тематиката, тъй като той смесва икономика, психология, технология, текущи събития, личен поглед и историческа перспектива за най-новите крипто технологии.

Йоахим Фюхс, инженер по решенията в австралийската софтуерна компания Atlassian, чийто фокус е модерното ръководене на бизнеси и скъсяване на разстоянието между стратегия и изпълнение, ще проведе уъркшоп на тема „По-добра разпознаваемост и съвместна работа с Agile Solutions“.

На специален уъркшоп Илияна Старева от платформата за инбаунд маркетинг Hubspot ще разкаже кои са осемте стъпки за провеждането на успешна кампания.

Не на последно място Питър Хопууд ще сподели своят глобален опит по ефективната и завладяваща публична реч.

По традиция DigitalK  ще е домакин и на стартъп състезание, в рамките на което млади предприемачи от цяла Европа ще имат възможността да  представят идеите си пред международни инвеститори и да се конкурират за награда от 10 хиляди евро.

Полуфиналите на състезанието ще се проведат пред специално жури от представители на над 20 фонда за рисков капитал и технологични журналисти. Кой ще е победителят тази година ще стане ясно на живо пред публиката на DigitalK на 31 май.

Регистрацията за стартъп състезанието вече е отворена на този линк. Компаниите имат пет седмици, за да попълнят формуляра. 15 от тях ще имат шанс да представят идеята си на живо на полуфиналите на състезанието на 30 и 31 май. Освен това те ще получат и ценни съвети и обратна връзка за бизнес идеите си и начина, по който ги презентират, от менторите и инвеститорите на състезанието.

Билети за Digitalk все още могат да бъдат закупени на:  https://digitalk.bg/buyn