.
Снимка: btv.bg

Най-добрите лафове на Емо Чолаков за април 2018 г.

"Много градус, много чудо! Необосновано слънчево е в почти цяла Европа. Април по принцип не прави такива неща"

4 април
Велика седмица – велико време! Ама пък точно в почивните дни ще вали. Е, сори, както се казва на чист български!

5 април
Четвъртък е, но се усеща като петък, защото идват четири почивни дни. Ранен април – усеща се като късен май с тези около 25 градуса на много места.

6 април
Днес може да се почива, но не е празник. Велики петък е най-тъжният ден от Страстната седмица и вижте как природата се смрачи, натъжи и поплаква от време на време. Засега кротичко превалява, но следобед не са изключени гърмежи и таралежи.

Небето над цяла Европа е символично. Западният Великден мина и ето, че повечето от запада е слънчев. Случайност? Не мисля!

7 април
Знаете ли, че най-бързо се боядисват яйца с китайски боксерки. Извън дебелашките шеги – Велика събота е, боядисвайте яйцата и не губете време, защото навън е чудесно!

8 април
Христос воскресе! Нека бъде светло в душите ни. Обичайте се и все по-малко се обличайте. В следващите дни направо към горещо ще го подкара.

9 април
И живият живот възкръсна! Всичко се раззеленява и запява. Вълшебно е наистина! А и люлякът ми замириса. Всяко си има чара, но може би сега е най-хубавото време от цялото време. Как да не те избие на поезия!

10 април
Април – усеща се като юни, но все още е труден за обличане. При 10 градуса сутринта е леко криминално да излезеш по къс ръкав. Моренцето, милото, за пореден ден ще е с около 10 градуса по-хладно от останалата страна. Не че 14-15 градуса са зле за това време.

13 април
Поверието за петък, 13-ти, е, че ако се усмихвате повече, ще ви се случат цели два почивни дни. Гръмотевичният джакпот е най-вероятно да падне към северозапада, като за най-големите късметлии са предвидени и градушки. Но дори и да вали, ще е за по-кратко от времето, което отделихме да го обясняваме.