Най-добрите лафове на Емо Чолаков за юли и август 2018 г.

"Ако в Бургас днес завали, обадете ми се или пишете на лични, готов съм да се обръсна гола глава"

Реклама

1 юли
Честит Джулай и честит морнинг на чист български, дето тази година му викат Джулай зиморнинг. Свърши се с ноемврийското време! Днес ще грейне и светне над цялата страна. Спомняте ли си слънцето? Онова ярко и стоплящо кълбо...

Въпреки всичко, нека запомним юни с добро. Оказа се, че като цяло е бил по-топъл от обичайното...

Да не забравяме как се прави. Джан-джун е ситуацията. В делниците ще сме предимно слънчеви, но дойдат ли почивните дни – смело пак ще се отприщи да вали и гърми. Приятна вечер с bTV!

4 юли
По стара традиция точно за почивните дни пак ще се продънват небеса и ще падат порои и камъни. И както казва Любен Дилов-син, ако не сте разбрали времето от Емо Чолаков, просто разделете пътя на скоростта...

На принципа страх ламарини пази, вижте каква навалица е под моста. В София валя на няколко транша.

5 юли
На път сме да изпълним исканията на наши зрители и да преименуваме сайта от Dalivali.bg на Dalishtespre.ne

26-27 градуса на плажа и 24-25 морска вода си звучат, като да не ви мислим, ако сте на морето... Следват спортните новини и дет‘ се вика: Времето да ни е кусурът. Живи и здрави!

23 юли
Професията ме задължава да съм в крак с времето, затова ще попитам: Кой така антихуманно ни евтанизира лятото?

26 юли
Даже и до 30 градуса няма да го докараме. И то в дни, в които често се мерят екстремни жеги. И те не са работа, но да те вали всеки ден в броените морски дни, които си чакал и заработвал цяла година, направо не ми се говори.

28 юли
На Папаз чаир, както се бяхме разбрали, кмете, не валя. Айде, ще почерпите, удържахме го дъжда.

29 юли
Хората, които са били на война, разправят, че погърми, погърми, па спре. А сега, в мирно време, не ще и не ще. Времето е изцяло 6 без 10, но го сметнах, че е горе-долу 5:1. На пет дъждовни ни се пада един, в който почти не вали. И той със сигурност не е почивен.

30 юли
Днес е последният ден от горещниците, но не му личи. Всички се надяваме на лято, но докле е юли, не би.

31 юли
На изпроводяк на юли трябва да му се признае, че ни беше по вода. Сериалът с пороите и градушките се оказа по-продължителен и от „Дързост и красота“. Не искам да използвам думата лошо, защото това не е Али Реза, но определено не е и хубаво.

Дали ще вали на морето? За всеки случай сме ви предписали тук едни валежи, но са малко вероятни.

1 август
Още дъжд-два и лятото свършва с безобразията.

2 август
Не ни е валяло чак от вчера и жълтите павета в София изсъхнаха и още повече пожълтяха.

3 август
Не знам защо на картата е отбелязано, че в Бургас ще вали. Ако днес там завали, обадете ми се или пишете на лични, готов съм да се обръсна гола глава.

20 август
На изток, защото сте близо до морето, щете не щете, безоблачно ще си се печете.

21 август
Сещам се за две неща, с които не може да се прекали – любовта и лятото. И двете ви ги пожелавам безкрайни, а лятото и ви го подсигурявам. За утре картата сме ви я излъскали до блясък.

22 август
Лятото продължава, спазвайки всички възможни стандарти. И Стара планина, и в останалите райони ще е слънчево и горещо. Доктор Радева не съм я забърквал в прогнозата това лято, но вие си пийте повечко вода. „Зян няма“ – дето викат по наше село.

23 август
За да ни компенсира за вероломствата през първата си половина, лятото така се поправи, че чак доскуча. Прогнозата... доскуча. Времето е все така ужасно... хубаво!

24 август
Студеният фронт, този хубавец, който сега прекосява Европа, се е насочил точно към нас.

25 август
Ще пуснем утре и дъжд, и гръмотевици, но само за западните райони. От сряда лятото си продължава, както подобава.

28 август
Извинявайте, че ви прекъсвам рекламите, но имам да ви казвам някои неща. Преваляванията и захлаждането бяха мимолетни и от утре пак ще сме си слънчеви и летни.

29 август
Лятото ще продължи да се доказва. Доверете му се и си продължвайте с лютениците и бурканите. Времето ще е перфектно за всякакви външни мероприятия.

Вярно ли е, че ако не си постнеш краката до морето, те изключвали от Facebook? За един приятел питам.

Лятно, та златно! А когато е към края, е съвсем скъпоценно, но за вас – подарък.

30 август
Утре вече ще е жега. На повечето места ще е 33-34 градуса. Тази 29-ка в София е за парлама. Няма шанс тук да останем под 30 градуса.

Ако утре в планината превали, ще е на две, максимум три, и то от най-отделните места.